Despre Noi

De la inceputul activitatii noastre, societatea noastra sa ocupat doar de acest domeniu in care continua si astazi adica cel alimentar. Incepand activitatea intr-un spatiu de numai 9 mp, din 1995, de la inceputul activitatii noastre am pus accent pe calitate , seriozitate si cel mai important respectul fata de clientii nostri.

Avand in acest moment o experienta  in domeniu de peste 17 ani din care 7 in strainatate, putem spune ca suntem in masura sa va oferim tot ce avem mai bun din aceasta experienta.

Multi dintre clientii nostri sunt alaturi de noi de la inceputul activitatii noastre, lucru in care statutul de client pentru noi nu mai este valabil, acestia fiind pur si simplu o parte din familia noastra.

Suntem emotionati cand, cu placere, ne aducem aminte de primul an in care am inceput activitatea, cand unii dintre clienti veneau cu copii de mana, acestia ciugulind cu placere din produsele preparate de noi, iar astazi unii dintre acei copii sunt ei insisi parinti.

In anul 2000 ne-am mutat intr-un nou spatiu comercial pe care multi dintre dvs. il stiti in zona Garii, un spatiu de 36 mp, loc in care tot mai multa lume a aflat de produsele prepararte de noi. Desi spatiul era mic multe personalitati au trecut pragul magazinului nostru, acest lucru facandu-ne sa intelegem ca munca noastra de a apropia oamenii nu este in zadar.

Suntem placut inpresionati cand vedem ca clientii nostri dupa ce au consumat produsele noastre, pleaca cu zambetul pe buze, acest lucru facandu-ne sa daruim alaturi de produsele noastre si o mica oaza de bucurie.

In anul 2005 ne-am mutat sediul unde este sediul actual  CUZA VODA colt cu TITU MAIORESCU, un spatiu cu un aer placut , si totodata mult mai modern. Multe persoane ne-au intrebat de ce nu deschidem in mai multe puncte spatii in care sa comercializam din aceste produse. Acum am posibilitate a sa dau raspuns acestei intrebari.

Mancarea este un lucru foarte important si unic. Napoleon a zis ca dragostea trece prin stomac. Asa si este. Produsele pe care noi le preparam, sunt facute direct de catre noi, asfel procesul de preparare nu are nici o abatere de la reteta originala. Precum fiecare sotie gateste intrun fel de neinlocuit, asfel noi am dorit si dorim in continuare sa gatim personal pentru marea familie care sunteti voi.

Voi sunteti cei ce ati inteles ce inseamna respectul, calitatea si mai presus de toate comunicarea sincera, fara a urmari doar interesul material.  Voi sunteti cei care ne-au sprijinit sa inaintam si sa continuam acest lucru minunat.

Va multumim